Wegener NV

PERSBERICHT

Wegener Directieteam geïnstalleerd

Vandaag, 21 februari 2011, is het nieuwe Wegener Directieteam geïnstalleerd, als eerste stap in een nieuwe managementstructuur en organisatie van Koninklijke Wegener NV. De nieuwe managementstructuur en organisatie zijn noodzakelijk om Wegener in de crossmediale toekomst goed te kunnen besturen en zijn een logisch vervolg op de in 2009 en 2010 uitgevoerde reorganisatie onder de naam Delta.

Het Wegener Directieteam bestaat uit 9 personen en stuurt de gehele Wegener organisatie aan. In het Directieteam hebben drie statutaire directieleden zitting, zijnde de Raad van Bestuur. De samenstelling van het Wegener Directieteam is als volgt:

. Truls Velgaard (CEO) Voorzitter Raad van Bestuur . Wil Cornelisse (COO) Lid Raad van Bestuur
. Fieneke van den Brink Voorgedragen voor benoeming tot lid Raad van Bestuur . Arnoud Lippinkhof (CFO) Directeur Finance & Control . Rob de Spa Directeur Content en Redactionele Ontwikkeling . Gerda Bastet Directeur Regio Oost
. Marco Paans Directeur Regio Zuid
. Hans Zantkuijl Directeur Regio West/Noord
. Eilko Bronsema Directeur IM & ICT

Het Wegener Directieteam heeft er alle vertrouwen in dat de transformatie van Wegener naar een crossmediaal contentbedrijf succesvol zal verlopen, daarin ondersteund door het management en de medewerkers.

Apeldoorn, 21 februari 2011

Koninklijke Wegener NV
Wegener Directieteam