Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA speelpleinen moeten schoner!

PvdA-fractievoorzitter Faouzi Achbar: "kinderen moeten alle ruimte krijgen om te spelen op schone pleinen. Het is onverantwoord om kinderen te laten spelen op pleinen die vol liggen met hondenpoep en ander soort afval."

Rotterdam, 21 december 2011 - De PvdA-fractie in Feijenoord gaat regelmatig schouwen in de deelgemeente. We komen nog te veel pleinen tegen die niet goed schoon gehouden worden. De PvdA-fractie vindt dat kinderen vrij moeten kunnen spelen en niet het risico lopen dat ze tijdens het spelen onder de hondenpoep zitten.

De PvdA-fractie heeft vandaag het dagelijks bestuur schriftelijke vragen gesteld over het onderhoud van speelpleinen en in het bijzonder het plein op de Van Haeftenstraat. Bewoners klagen al lange tijd over de hondenpoep en ander soort afval op het plein. Veel kinderen kunnen daar niet meer spelen, omdat er te veel afval ligt. Ouders vinden het onverantwoord om hun kinderen daar te laten spelen. "De deelgemeente moet er voor zorgen dat alles schoongehouden wordt en het beste is dat bewoners uit de buurt erbij betrokken worden" zegt Achbar.

Einde bericht




Ingezonden persbericht