Gamma Holding N.V.

Belang Go Acquisition B.V. in Gamma Holding N.V. naar 98,2%

Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel dan wel gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Canada of Japan.

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling (ingevolge art. 17 lid 4 van het Besluit openbare biedingen Wft ("Bob Wft")) van Go Acquisition B.V. ("Go Acquisition") en Gamma Holding N.V. ("Gamma Holding") inzake het op 13 januari 2011 door Go Acquisition door middel van verkrijgbaarstelling van het op die datum door de Autoriteit Financiële Markten ("AFM") goedgekeurde biedingsbericht (het "Biedingsbericht") uitgebrachte verplicht openbaar bod op alle geplaatste gewone aandelen in het kapitaal van Gamma Holding ("Gewone Aandelen") en op alle geplaatste gewone preferente winstdelende aandelen in het kapitaal van Gamma Holding ("Gewone Preferente Aandelen"), elk met een nominale waarde van EUR 2,50, die niet worden gehouden door Go Acquisition, Gilde Buy-Out Fund III B.V., Gilde Buy-Out Fund III C.V., Parcom Investment Fund I B.V. en Parcom Buy-Out Fund IV B.V. (het "Bod").

Belang Go Acquisition B.V. in Gamma Holding N.V. naar 98,2%

Go Acquisition en Gamma Holding zullen in overleg treden met NYSE Euronext om de beursnotering te beëindigen

Utrecht en Helmond, 23 februari 2011

Onder verwijzing naar de persberichten van 6 december 2010, 13 januari 2011 en 15 februari 2011 inzake het Bod, maakt Go Acquisition bekend dat tijdens de na-aanmeldingstermijn die op 22 februari 2011 om 18:00 uur CET is gesloten 489.605 Gewone Aandelen en 13.611 Gewone Preferente Aandelen onder het Bod zijn aangemeld. Het aantal Gewone Aandelen dat tijdens de na-aanmeldingstermijn is aangemeld, vertegenwoordigt een belang van 6,5% van de Gewone Aandelen. Het aantal Gewone Preferente Aandelen dat tijdens de na-aanmeldingstermijn is aangemeld, vertegenwoordigt een belang van 10,2% van de Gewone Preferente Aandelen.

Betaling en levering van aangemelde aandelen

Op 28 februari 2011 zal Go Acquisition overgaan tot betaling van de biedprijs van EUR 29,00 per tijdens de na-aanmeldingstermijn aangemeld en geleverd Gewoon Aandeel en EUR 3,50 per tijdens de na-aanmeldingstermijn aangemeld en geleverd Gewoon Preferent Aandeel. Na betaling en levering van de tijdens de na-aanmeldingstermijn aangemelde aandelen zal Go Acquisition 7.275.967 Gewone Aandelen houden, vertegenwoordigende een belang van 96,8% van de Gewone Aandelen, en 115.823 Gewone Preferente Aandelen, vertegenwoordigende een belang van 86,4% van de Gewone Preferente Aandelen. Na betaling en levering zal Go Acquisition 96,6% van de aandelen in Gamma Holding houden (en 98,2% exclusief de door Gamma Holding zelf gehouden aandelen). Aan de Gewone Aandelen en de Gewone Preferente Aandelen zijn gelijke stemrechten verbonden.

Beëindiging beursnotering

Go Acquisition en Gamma Holding zullen met NYSE Euronext Amsterdam in overleg treden over de beëindiging van de notering van de aandelen in Gamma Holding.

Uitkoopprocedure

Na betaling en levering van de tijdens de na-aanmeldingstermijn aangemelde Gewone Aandelen en Gewone Preferente Aandelen, zal Go Acquisition een uitkoopprocedure initiëren om alle resterende Gewone Aandelen en Gewone Preferente Aandelen te verkrijgen.


Noot voor redacties

Noot aan de redactie,