Gemeente Leidschendam-Voorburg



* Nieuws 2011

Deelname aan Cultuurmenu voor 55+

31 januari 2011 - Vanaf donderdag 24 februari biedt het cultuurmenu 55+ een variatie aan boeiende voorstellingen en workshops voor u. Heeft u interesse in cultuur en wilt u er eens met een groep mensen op uit? Neem dan deel aan cultuurmenu 55+.

3 voordelen
Als eerste gaat u telkens met dezelfde groep op stap (maximaal 16 personen), zodat u elkaar goed leert kennen. Ten tweede dient het gemak de mens: Woej (Stichting Welzijn Oud en Jong) haalt u op met de bus en brengt u ook weer thuis. Tenslotte bieden de culturele instellingen die meedoen aan het Cultuurmenu 55+ steeds iets extra's aan, zoals een hapje/drankje, inleiding of workshop.

Programma
Het programma varieert van Stompwijkse kaasjes maken en een Australische balletvoorstelling bezoeken tot een optreden van Annejet van der Zijl en een schilderworkshop met high tea. Woej organiseert het Cultuurmenu 55+ voor de 2e keer, in opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Aanmelden
Wees er snel bij, want u kunt zich opgeven tot uiterlijk 10 februari. Kosten: EUR 69,50 all-in voor vier activiteiten EUR 45,- voor Ooievaarspashouders). Eerst meer informatie? Bel de Seniorenbellijn van Woej, 387 1099 op werkdagen tussen 9 en 11 uur.

Programma Cultuurmenu 55+