Gemeente Heeze-Leende


Uitreiking Helpende Hand op 24 februari

Ieder jaar reikt de gemeente het beeldje van de Helpende Hand uit aan een vrijwilliger of vrijwilligster die een grote rol heeft in het vrijwilligerswerk in de gemeente Heeze-Leende. In dit weekblad van 5 januari jl. heeft u hierover wellicht al meer gelezen in de speciale Wmo-bijlage die toen is opgenomen.

Dit jaar vindt de uitreiking plaats op donderdagmiddag 24 februari in dorpshuis Valentijn in Sterksel. De vijf genomineerde kandidaten zijn mevrouw Riet Kerkhofs en mevrouw Annie Merks uit Leende, mevrouw Mia Wijnen en Truus Maas uit Heeze en de heer Dirk Noordman uit Sterksel. De bijeenkomst begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

In een extra Wmo-bijlage in dit weekblad van 2 maart a.s. leest u meer over de uitreiking van de Helpende Hand op 24 februari en de kandidaat die het beeldje heeft ontvangen.

Uitreiking bijwonen
Voor de uitreiking van de Helpende Hand hebben we een aantal mensen uitgenodigd. Mogelijk zijn we hierin niet volledig geweest. Als u een uitnodiging had verwacht en niet hebt ontvangen of als u belangstelling heeft om de bijeenkomst bij te wonen dan kunt u contact opnemen met het loket Maatschappelijke ondersteuning in het gemeentehuis aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze.
Het loket is dagelijks geopend van 9.00 tot 12.30 uur en telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 040-22 41 455. U kunt ook een e-mail sturen naar Loketmo@heeze-leende.nl.