RTL Group

Opvallende thema's centraal in nieuw seizoen 'Wipeout'

Vallen, uitglijden, botsen, gelanceerd worden, rake klappen incasseren en tegelijkertijd de tijd van je leven hebben. Normaal gesproken gaan deze uitersten onmogelijk samen, maar in het spectaculaire RTL 5-spelprogramma Wipeout is dit onvermijdelijk. Op donderdag 24 februari trapt de zender het nieuwe seizoen af met een compilatieuitzending waarin alle hoogtepunten van de afgelopen seizoenen voorbij komen. Ook is alvast een teaser naar de nieuwe afleveringen te zien. Dit derde seizoen belooft nog gekker te worden. Naast de duizelingwekkende hindernisbaan staat deze reeks in elke uitzending één opvallend thema centraal. Zo kunnen de Wipeout-fans uitkijken naar een aflevering met uitsluitend blondjes als kandidaat. Ook rennen singles de baan over in de hoop tegelijkertijd een date te scoren, testen koppels of ze echt een geolied team zijn en trotseren extravagante gays de extreme obstakelbaan. Andere themas zijn jong tegen oud, beauty vs nerd en superhelden.

Reporter Wytske Kenemans staat ook nu weer vol enthousiasme langs de zijlijn om de deelnemers bij te staan. Presentator Dennis Weening en cabaretier Klaas van der Eerden geven onverminderd hun komische commentaar op alle spectaculaire uitglijders en sparen de kandidaten daarbij zeker niet.

Wipeout-compilatie: RTL 5, donderdag 24 februari, tussen 20.30 en 22.00 uur.
Nieuwe afleveringen van Wipeout zijn te zien vanaf donderdag 3 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Fotomateriaal is te downloaden via www.rtlbeeldbank.nl of op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.