Rijksvoorlichtingsdienst

Agenda publieke optredens bewindspersonen ministerie van Financiën, week 8: 21 februari t/m 25 februari 2011

Minister De Jager

Donderdag 24 februari 2011, aanvang 15.30 uur, lezing minister 16.15 uur Congres Finance & Sustainability, Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1, 4818 CR Breda Minister De Jager van Financiën spreekt over duurzaamheid in de financiële sector. Naast aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat hij in op de cultuuromslag die nodig is om het vertrouwen in de bankenwereld toe te laten nemen.

Verder geen openbare optredens i.v.m. krokusreces.

Staatssecretaris Weekers

Donderdag 24 februari 2011
Werkbezoek ETF Group, Nederweert
Machinefabriek ETF in Nederweert is wereldwijd marktleider in de productie van zelfsturende voertuigen voor de amusementsindustrie. Staatssecretaris Weekers gaat in gesprek met ETF en MKB Limburg over innovatie, ondernemerschap en zijn fiscale agenda.

Vrijdag 25 febuari 2011
Werkbezoek Innovatiecentre DSM, Chemelot/Geleen
Koninklijke DSM N.V. creëert oplossingen voor betere voeding, betere bescherming en betere prestaties. Het werkbezoek staat in het teken van innovatie en Staatssecretaris Weekers is dan ook te gast bij het Innovatiecentrum van DSM in Geleen en heeft tijdens het tweede deel van het werkbezoek een gesprek met onder andere CEO Sybesma van DSM.

Vrijdag 25 februari 2011
Werkbezoek Mosa tegels, Maastricht
Mosa is een tegelproducent uit Maastricht, is het enige bedrijf, dat haar gehele collectie tegels duurzaam in Nederland produceert. Mosa produceert 7 miljoen m2 tegels per jaar die vanuit de fabrieken in Maastricht hun weg vinden naar 30 landen op 4 continenten. Staatssecretaris Weekers gaat in gesprek met Mosa over innovatie, ondernemerschap en zijn fiscale agenda.

Verder geen openbare optredens i.v.m. krokusreces.