RTL Group

Donderdag returns Europa League met live Ajax en PSV

De Nederlandse clubs zijn zeer goed door de heenwedstrijden van de allereerste speelronde in de knockout-fase van de Europa League gekomen: Ajax en FC Twente wonnen in uitwedstrijden en PSV bleef 'uit' met een gelijkspel op de been. Donderdag 24 februari staan de returns op het programma en alledrie de Nederlandse clubs spelen nu thuis. RTL 7 kan zowel de wedstrijd van Ajax als die van PSV live uitzenden deze avond.

PSV neemt het al vroeg op de avond op tegen het sterke Lille en bij deze wedstrijd komt het commentaar van Vincent Schildkamp. Ajax - Anderlecht volgt met Leo Driessen als commentator. Aansluitend is de samenvatting te zien van het treffen tussen FC Twente en de Russische tegenstander Rubin Kazan.

In de studio zitten op deze voetbalavond Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp om de wedstrijden voor te beschouwen en na te bespreken.

Uitzending: RTL 7, donderdag 24 februari:
18.00 uur Voorbeschouwing
19.00 uur PSV - Lille live
21.00 uur Ajax - Anderlecht live
23.15 uur FC Twente - Rubin Kazan samenvatting
23.40 uur Samenvattingen overige wedstrijden

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.