CA Technologies-partners positief over economie en IT-uitgaven voor 2011

24/02/2011 10:31

PR Newswire

UTRECHT, Nederland, February 24, 2011 /PRNewswire/ -- Partners van CA Technologies verwachten een goed jaar. Volgens de CA Technologies Channel Index 2011, verwacht 65% van de partners een verbetering van de economie, 54% van de partners verwacht een boost in IT-uitgaven van klanten, in tegenstelling tot het voorgaande jaar toen er geen groei in de budgetten zat.

(Logo : http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20101014/412869 )

De CA Technologies Channel Index laat zien dat de belangrijkste toenames in IT-uitgaven gevonden zullen worden in cloud computing en virtualisatie-management. In lijn met de opwaartse trend van de afgelopen twee jaar, zullen de cloud-uitgaven toenemen: 60% van de partners verwacht een toename, vergeleken met 48% vorig jaar. 70% verwacht een investeringstoename wat betreft virtualisatie-management.

"De Index laat zien dat veel van onze Europese partners uitkijken naar een verbeterde economie. Met de toenemende investeringen in cloud computing, kapitaliseren onze partners op de enorme groeimogelijkheden hiervan. CA Technologies helpt haar partners bij het bijstaan van hun klanten tijdens hun 'reis' naar de cloud, door te opereren als één enkel managementstation voor deze omgeving", zegt David Griffiths, VP Partners, Alliances en MSP's in Europa, CA Technologies.

Meer dan de helft van de partners (53%) zegt dat hun klanten profijt hebben van de schaalbaarheid, en 42% van de flexibiliteit die cloud biedt. Het laag houden van de kosten is ook een prioriteit, en partners verklaren dat klanten die cloud gebruiken gemiddeld 9,7% besparen op hun jaarlijk IT-budget.

Verschillende industrieën stappen met verschillende snelheden over naar de cloud-economie. IT- en telecombedrijven zullen het snelst overstapppen naar cloud computing (66%), gevolgd door media- en internetbedrijven (57%). Volgens de partners is de publieke sector (14%) het minst genegen om cloud aan te nemen.

Bekijk het volledige persbericht: http://ow.ly/41flf

Over CA Technologies

CA Technologies is een IT-bedrijf op het gebied van beheersoftware en dienstverlening met expertise in alle IT-omgevingen - van mainframe en distributie, tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies bieden inzicht en toezicht die essentieel zijn voor IT-ondernemingen bij het versterken van hun bedrijfsflexibiliteit. De meerderheid van de Global Fortune 500 vertrouwt op CA Technologies bij het beheren van IT-ecosystemen in ontwikkeling. Voor meer informatie, ga naar CA Technologies: http://www.ca.com.

CA Technologies

CONTACT: Contact voor de media: CA Technologies, Naam: Stephanie Delaey,E-mail: stephanie.delaey@ca.com, Telefoon: +44(0)1753-242-262






-