Politie Drenthe

Donderdag 24 februari 2011

Provincie Drenthe, 24-02-2011

Man bekeurd

ASSEN Agenten hebben woensdagmiddag een 48-jarige man bekeurd omdat de APK van zijn auto was verlopen. De man reed op de Rijnstraat toen hij werd staande gehouden voor controle.

Man aangehouden wegens bedreiging

ASSEN De politie heeft dinsdagavond een 32-jarige man uit Assen aangehouden wegens bedreiging van een 50-jarige man uit Assen in een pand aan de Groningerstraat. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Diefstal uit zeecontainers

EMMEN In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 februari is ingebroken in meerdere zeecontainers op een bouwterrein aan de Wingerdal in Emmen. Door een hek te forceren, wist men op het terrein te komen. Diverse containers zijn opengebroken. Er is onder meer bouwmateriaal en gereedschap meegenomen. De schade is nog onbekend. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844

Politie zoekt getuigen mishandeling

HOOGEVEEN Op vrijdag 4 februari 2011 is een 40-jarige man uit Hoogeveen uit tussen 17.00 uur en 19.00 uur bij het centraal station aan het Stationsplein in Hoogeveen ernstig mishandeld door een man. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn verwondingen. De mishandeling vond plaats bij de ingang van het Centraal Station. De politie vraagt getuigen van dit voorval zich te melden via 0900-8844.

Winkeldief aangehouden

ASSEN Agenten hebben woensdagmiddag een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal uit een kledingwinkel aan de Kruisstraat. De verdachte, die ook nog twee openstaande boetes had, is ingesloten voor verhoor.