Gemeente Bergen op Zoom


Prijsuitreiking `Win een reis naar Bergen op Zoom'

Ruim 500 deelnemers hebben meegedaan aan de vragencampagne `Win een reis naar Bergen op Zoom'. Inzendingen kwamen voor een groot deel uit Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, maar ook uit België en zelfs Canada.

Notaris P. de Lepper van DLB Notarissen in Bergen op Zoom heeft inmiddels de trekking verzorgd. Wethouder Ton Linssen reikte woensdagavond 23 februari in hotel De Draak de prijzen uit aan de winnaars.

Hoofdpprijs

Jack Vergouwen uit Roosendaal heeft de hoofdprijs in de wacht gesleept. Hij wint een luxe verwenweekend voor twee personen met een overnachting in het oudste hotel van Nederland, De Draak. Jos van de Kerkhof uit Etten-Leur gaat er met de tweede prijs vandoor: een wellness dagarrangement voor 2 personen in het Stadspark Hotel. De derde prijs gaat naar Jos Konings uit Essen (België). Hij is de gelukkige winnaar van een fiets- en genietweekend voor 2 personen in het Stadspark Hotel.

Knipoog

'Win een reis naar Bergen op Zoom' was een quiz met een knipoog. Deelnemers kregen op de website www.aangenaambergenopzoom.nl tien multiple choicevragen voorgelegd, waarop het antwoord steeds 'Bergen op Zoom' was. De vragen hadden betrekking op de bijzondere elementen van Bergen op Zoom, zoals: het oudste hotel van Nederland, het mooiste stadspaleis van Noord-West Europa, de Beste Binnenstad van Nederland van 2007-2009 en de grootste stijging van het aantal bezoekers in de binnenstad van Nederland.