Greeploos design bereikbaar voor breed publiek

24/02/2011 13:00

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens introduceert een prijsvriendelijke greeploze lijn.

Bruynzeel Keukens heeft de afgelopen periode volop geïnvesteerd in het updaten van haar collectie. Het resultaat: 6 nieuwe keukenontwerpen, waarbij de Atlas greeploos het meest in het oog springt. Niet eerder was een hoogwaardige, greeploze keuken beschikbaar voor een brede doelgroep. De Atlas greeploos is vanaf nu leverbaar in 28 keukenwinkels van Bruynzeel door heel Nederland.

Prijsdoorbraak in greeploos

De nieuwe greeploos markeert een prijsdoorbraak in de 2011 collectie van Bruynzeel. De compleet uitgeruste, functionele keuken wordt volledig greeploos uitgevoerd. Zo wordt een strakke belijning ook haalbaar voor designliefhebbers met een kleiner budget.

Vrijheid in kleur

In de afgebeelde keuken creëert het moderne kunststof werkblad met houtnerftekening een fraai contrast met de witte kasten. De keuken is leverbaar in 10 eigentijdse kleuren. Door de maatwerkmogelijkheden op het gebied van opstelling en inrichting kan voor vrijwel iedereen een greeploze keuken op maat worden gerealiseerd.

Over Bruynzeel Keukens

Met meer dan 15 miljoen verkochte keukens bepaalt Bruynzeel al meer dan 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Alle keukens worden ontworpen en gemaakt in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door het hele proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden, garandeert Bruynzeel Keukens de zekerheid van zorgeloos kookgenot. Elke Bruynzeel keuken is standaard voorzien van 10 jaar garantie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.bruynzeelkeukens.nl