CDA


Friesland | Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten-Hyllner bezocht verpleegcentrum LindeStede in Wolvega
donderdag 24 februari 2011

CDA-staatssecretaris Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner ging donderdag 24 februari 2011 op bezoek bij Meriantâs verpleegcentrum LindeStede in Wolvega. De staatssecretaris werd vergezeld door CDA kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen op 2 maart 2011, waaronder gedeputeerde Tineke Schokker-Strampel, en door CDA'ers uit Weststellingwerf.

Datum: donderdag 24 februari 2011
Tijdstip: 10.30-13.00 uur
Locatie: Verpleegcentrum LindeStede, Steenwijkerweg 49, Wolvega

CDA Weststellingwerf nam het initiatief voor een bezoek van staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten aan verpleegcentrum LindeStede. CDA voorzitter Anne Schelhaas: âDe ouderenzorg is een grote en belangrijke bedrijfstak in de gemeente Weststellingwerf, die blijft groeien door de vergrijzing. Hier willen we ons als CDA meer in verdiepen en onze kennis erover vergroten.â

Op het programma staan onder meer een rondleiding en een lunchgesprek met vertegenwoordigers van verschillende zorgaanbieders in de regio, waaronder thuiszorg en huisartsen. Een goed moment voor de regio om signalen af te geven aan de politiek over de spagaat waarin de zorgaanbieder zich bevindt: steeds verder slinkende budgetten, maar wel goede zorg willen en moeten leveren. "De mensen die verplegen, die letterlijk met de handen aan het bed staan: zij weten als geen ander wat er binnen de zorg speelt. Daarom willen we hen graag de ruimte geven om met de staatssecretaris in gesprek te gaan," aldus Schelhaas.

Meer informatie:
Anne Schelhaas, voorzitter CDA Weststellingwerf, (06) 5369 4794