Gemeente Leeuwarderadeel


Jaarlijkse Ondernemersavond over Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

24-02-2011 15:01

Op woensdag 23 februari jl. vond de Ondernemersavond plaats, die ieder jaar georganiseerd wordt door de Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel en de Gemeente Leeuwarderadeel.

Dit jaar was het thema: Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Ondanks de sneeuwbuien, de voetbalwedstrijd Bayern München - Inter Milaan en de krokusvakantie was de zaal gezellig gevuld. Sprekers waren Locoburgemeester Agda Wachter, Rob Smeele van het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel, Gerrit Schermer van de Regiopolitie en de voorzitter van de Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel Jochum Baltjes.

Initiatief van de OVL
De Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel heeft in het voorjaar van 2010 het initiatief genomen om de mogelijkheden te verkennen voor de haalbaarheid van het project Keurmerk Veilig Ondernemen. Het draagvlak onder ondernemers in de Detailhandel is groot. Bovendien vinden de politie en grote winkelketens het Keurmerk Veilig Ondernemen van dermate groot belang dat zij in hun beleid hebben opgenomen dat zij participeren in KVO-projecten. Inmiddels is een KVO-werkgroep aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen in Stiens.

Voor meer informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen klik je hier.

Zie het origineel

---