Gemeente Almere

Betoverend poppenspel van Sesamstraat Lejo

08-02-2011

lejo.JPG (254.4K) Donderdag 24 februari speelt de poppentheatervoorstelling `Hands Up!' van Lejo in Corrosia! Theater de Roestbak. Lejo speelt twee voorstellingen, `s ochtends voor de allerkleinsten (3+) en `s middags voor kinderen vanaf 5 jaar. Maar neem de hele familie mee, want Lejo laat jong en oud glimlachen.

Je zou echt denken dat de voorstelling wordt gespeeld door twee mensen. Maar Lejo speelt louter met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen. Op muziek van klassiek tot house tovert hij wel heel vreemde wezens tevoorschijn. Allemaal hebben ze hun eigen karakter en eigenaardigheden.

Poppenspeler Leo Petersen (Lejo) reist al meer dan tien jaar door Nederland en het buitenland met zijn energieke poppentheater. Naast zijn voorstellingen in theaters en tijdens festivals maakt hij korte `Lejo-filmpjes', die bijna dagelijks te zien zijn in het televisieprogramma Sesamstraat.

`Hands Up!' van Lejo is te zien tijdens Corrosia! Kroost, dé KinderKunstvaKantie, een programma vol kunstplezier voor zowel de allerkleinsten als het wat oudere kroost tijdens de voorjaarsvakantie.

`Hands Up!' van Lejo speelt donderdag 24 februari, om 11.00 uur (3+, EUR 5,-) en om 15.00 uur (5+, EUR 7,50).

Reserveren: 036-5215648 of reserveren@corrosia.nl.