Ingezonden persbericht


persbericht 1 februari 2011
Stormloop op kaarten nieuwe voorstelling Plien en Bianca

speelperiode 24 februari 2011 t/m 31 mei 2012

De kaartverkoop voor Heb je hun weer... , de nieuwe voorstelling van Plien en Bianca, ging vanmorgen, dinsdag 1 februari, van start. Binnen enkele uren waren voorstellingen in verschillende steden uitverkocht. Websites van een aantal theaters waren zelfs tijdelijk onbereikbaar vanwege de grote toeloop. In verschillende theaters in Nederland zijn echter nog kaarten beschikbaar. In Heb je hun weer... laten Plien en Bianca de allerbeste scènes uit hun voorgaande programma's zien. Plien & Bianca zijn van 24 februari 2011 tot en met 31 mei 2012 met Heb je hun weer... te zien in de Nederlandse theaters.

Heb je hun weer... wordt de vijfde cabaretvoorstelling die Plien en Bianca samen maken. Het duo stond voor het laatst in het theater in theaterseizoen 2008/2009 met de voorstelling Wie dan allemaal met als typetjes de broers Jos en Wilbur en de kunstliefhebbers Afra en Livette. De regie van Heb je hun weer... is in handen van Kees Prins en Patrick Stoof.

www.plienenbianca.nl | www.bostheaterproducties.nl

Tekst en spel: Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman / Tekstbijdragen: Paul Groot, Kees Prins, Patrick Stoof en Geert Lageveen / Regie: Patrick Stoof en Kees Prins / Lichtontwerp: GVDO, Jantje Geldof / Decorontwerp: Harry de Dood / Techniek: Patricia Boogaard, Willem Scheepstra




Ingezonden persbericht