Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Maak kennis met Valid "in de wolken"

Kennismakingsavond voor ambitieuze ICT-professionals op 24 februari

Eindhoven, 4 februari 2011 - Valid organiseert op 24 februari een kennismakingsavond in de wolken voor ambitieuze ICT-professionals. De avond vindt plaats op de bovenste verdieping van het kantoor van Valid in Eindhoven en wordt kracht bij gezet door een discussie over cloud computing.

Valid groeit en is op zoek naar ambitieuze ICT-professionals die willen bijdragen aan de groei van Valid. Om professionals te vinden die qua cultuur en ambitie passen bij Valid organiseert Valid een kennismakingsavond op de hoogste verdieping van haar pand (de V-tower) op het Flight Forum in Eindhoven. Een mooie gelegenheid om op informele en laagdrempelige wijze kennis met elkaar maken.

Hoog in de lucht wordt er indachtig het thema "in de wolken" gediscussieerd over "the cloud". Cloud visionair Robert Gaal, die door Valid is uitgenodigd om de avond kracht bij te zetten, zal deze discussie inleiden. Robert Gaal is een jonge internet ondernemer, mede oprichter en CEO van Wakoopa en is door Business Week uitgeroepen tot Europe's Top Young Entrepreneurs. Daarnaast is hij is hij actief als oprichter van mobiele diensten en columnschrijver voor het Financieele Dagblad. Maar bovenal is Robert Gaal een expert op het gebied van social media en Cloud Computing.

De kennismakingsavond is bedoeld voor ICT-professionals die minimaal HBO denkniveau hebben en beschikken over minimaal 3 jaar werkervaring. Bezoekers die met Valid in de wolken zijn kunnen meteen solliciteren op de diverse vacatures voor de kantoren van Valid in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.

Zie voor meer informatie over de kennismakingsavond: www.valid.nl/kennismaken.

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 250 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.