Ingezonden persbericht


De Stichting Delft -Kfar Saba bestaat al ruim 40 jaar. Kfar Saba is de partnerstad van Delft.

Als Stichting bevorderen wij de vriendschappelijke banden tussen de twee steden. Wij zijn daarin zeer actief.

Op 24 februari 2011 zal er wederom een grote activiteit plaatsvinden. De film Another Way zal worden gepresenteerd. Yariv Mozer, regisseur en producent van de film komt speciaal naar Delft om de inleiding over de film te houden. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Waarom de keuze op deze film gevallen. De inhoud spreekt ons zeer aan: een Israëlisch-Arabisch duo dat in 2009 Israël vertegenwoordigde op het Songfestival in Moskou.

In Israël hebben wij contact met Frits de Wit. Hij is tevens gids voor Bauhaus Tel Aviv. In samenwerking met Frits komt deze filmavond tot stand.

De avond wordt muzikaal omlijst door Rolinha Kross onder begeleiding van Harold Berghuis, gitaar. Rolinha is bekend van o.a. Mazzeltov.

De flyer sluit ik hierbij in. Voor meerdere gegevens kan ik u ook verwijzen naar onze website: www.stichtingdelft-kfarsaba.nl.

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag van u. Wij hopen u te mogen begroeten op 24 februari en wij willen u er aandacht aan te besteden.




Ingezonden persbericht