Ingezonden persbericht


ATPI EN GATTINONI TRAVEL NETWORK VORMEN NIEUW INTERNATIONAAL PARTNERSHIP

SCHIPHOL-RIJK, 24 februari 2011 - ATPI, moederorganisatie van zakenreisbureau ATP Corporate Travel, geeft haar expansie in Europa verder vorm door een internationaal partnership met Gattinoni Travel Network. Gattinoni is één van de grootste reisorganisaties in Italië.

Gattinoni & Co werd opgericht in 1983 en vormt sindsdien een netwerk van reisbureaus en een speciale afdeling voor meetings, incentives, congressen en tentoonstellingen. In 2003 breidde het nieuwe bedrijf Gattinoni Travel Network verder uit in leisure travel en door middel van het aangaan van partnerships op het gebied van corporate travel.

Het nieuwe partnership geeft de klanten van Gattinoni Travel Network de mogelijkheid om te profiteren van de gerenommeerde dienstverlening binnen het wereldwijde netwerk van ATPI. Internationale zakelijke klanten van ATPI zullen profiteren van Gattinoni's expertise van de Italiaanse markt.

Peter Bost, Director International Network van ATPI merkt op: "Door het partnership met Gattinoni Travel Network blijven wij focussen op uitbreiding in Europa, een belangrijke markt voor ATPI. Met Gattinoni vinden wij een goed gestructureerd bedrijf, dat snel groeit en volop mogelijkheden biedt voor onze internationale klantgroep".

Franco Gattinoni, CEO van Gattinoni Travel Network verklaart: "We kijken uit naar de samenwerking en zijn erg verheugd een partnership aan te gaan met een zakenreisorganisatie met de omvang en sterke reputatie als die van ATPI".

De ATPI Groep omvat nu een netwerk van 45 kantoren in 27 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft onlangs een franchise-overeenkomst getekend voor het openen van kantoren onder eigen merk in het Midden-Oosten, terwijl partnerships zijn gesloten in Algerije en Koeweit.


- EINDE -

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht