Ingezonden persbericht


http://www.meerssen.nl/gmr/webgen.nsf/pages/7E9F6AE98398C3DEC125784100449E8D?opendocument

Persbericht van 24-02-2011

Actualisering Handhavingsbeleid Gemeente Meerssen
Doe mee met enquête 'Prioriteiten Handhaving'

De gemeente Meerssen gaat het handhavingsbeleid actualiseren. Daarvoor wil het gemeentebestuur graag weten wat de inwoners van Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten belangrijk vinden. Ergert u zich aan (het niet opruimen van) hondenpoep, zwerfvuil, of illegaal bouwen? Of ergert u zich eerder aan stank bij bedrijven, foutparkeren of vuur stoken in de openlucht?

Wat vindt u belangrijk?
Via een enquête kunt u tot en met 4 maart 2011 aangeven welke thema's u het belangrijkste vindt. De resultaten worden betrokken bij het vast te stellen nieuwe beleid, dat wordt vastgelegd in de Beleidsnota Integrale Handhaving Gemeente Meerssen. Toezicht op en handhaving van dit soort zaken valt namelijk onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Daarvoor beschikken wij over een team van (gemeentelijke) toezichthouders en (regionale) buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's).

Meedoen aan de enquête?
De vragenlijst invullen is mogelijk via internet en op papier. De internet-enquête vindt u op www.meerssen.nl via de knop Meedenken. Heeft u geen internet? Vraag dan om toezending van de papieren vragenlijst. U kunt hiervoor terecht bij bureau Communicatie, tel. 043-3661608 of 043-3661618. Bij gebruik van de bijgevoegde antwoordenvelop is
een postzegel plakken niet nodig.

Invullen duurt slechts enkele minuten en is nog
mogelijk tot en met vrijdag 4 maart 2011