Judo Bond Nederland

Persbericht

Grote sponsor voor Nederlandse judoka's

Green Hill en de Judo Bond Nederland (JBN) tekenen een sponsorovereenkomst. Green Hill wordt supplier van de JBN en zal onder meer zorg dragen voor de volledige aankleding van de Nederlandse topjudoka's. Ook de Nederlandse judoselectie in de leeftijdscategorieën -17 jaar en -20 jaar worden door Green Hill aangekleed. De overeenkomst, die per direct ingaat, loopt tot aan de Olympische Spelen 2016.

De mondiale kledingfabrikant is sinds een jaar Master Supplier van de Internationale Judo Federatie (IJF) en is één van de weinige internationaal erkende leveranciers van judokleding. "Green Hill is een absolute wereldtopper op het gebied van judokleding en past daarmee bij de prestaties die de Nederlandse judoka's in het verleden hebben behaald en in de toekomst willen behalen. De overeenkomst betekent dat de Nederlandse topjudoka's zich goed kunnen voorbereiden op een succesvolle deelname aan Europese- en wereldkampioenschappen en de komende Olympische Spelen in Londen.", aldus technisch directeur Cor van der Geest.

Wolfgang Wehr, algemeen directeur van de Green Hill Group is tevreden met de overeenkomst. "Wij zien uit naar de samenwerking met één van de meest toonaangevende judolanden ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat de Judo Bond Nederland en Green Hill de perfecte partners zijn, met het gezamenlijke doel om de omstandigheden voor de sporters te verbeteren. We binden ons bewust voor een langere termijn, om het topjudo in Nederland te ondersteunen."
---