Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GEZOND GENIETEN AAN DE ZEEUWSE KUST
BINNEN WORDT BUITEN IN BADHOTEL DOMBURG

Domburg, februari 2011 - De vernieuwde vleugel met speciale zorgkamers brengt in Domburg weer een stukje van het kuuroord terug, waar het in de 19e eeuw om bekend stond. Het voorjaar begint met nieuws bij Badhotel Domburg, na de renovatie van de eerste verdieping, wordt begin maart ook de gerenoveerde tweede en derde verdieping opgeleverd. Inspiratie voor het interieur vormde de Zeeuwse kust waaraan het hotel gelegen is. De kleuren van land, zee en zon komen terug in het meubilair, de wanden en de stoffering. Zo wordt binnen een verlengstuk van buiten in de totaal 116 sfeervolle kamers. Behalve ontspannen genieten is Badhotel Domburg nu ook uitermate geschikt voor zorggasten die herstellen van een ziekenhuisopname of onbezorgd er een weekend uitwillen.

Allure van een kuuroord
Domburg is de oudste badplaats van Zeeland, al in 1834 werd een badkoets over het strand naar zee getrokken. Het positieve effect op de gezondheid van deze natuurlijke omgeving werd meer en meer gewaardeerd en nam een ware vlucht aan het einde van de 19e eeuw. Arts Johan Georg Mezger startte in Domburg een kuuroord en de high society van Europa was er al snel kind aan huis. Nu, in de 21e eeuw, krijgt Domburg dankzij het Badhotel weer een deel van deze allure terug. Denieuwe vleugel met zorgkamers is bedoeld voor wie na een ziekenhuisopname nog niet naar huis kan of preventieve zorg nodig heeft. Onder de extra services voor deze speciale gasten vallen gezonde maaltijden, fysiotherapie, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Verder bieden de kamers geheel gladde vloeren en bredere deuren - ideaal voor rolstoelgebruikers.

Land, zee en zon
De natuurlijke omgeving van land, zee en zon staat garant voor een heerlijk verkwikkend verblijf in Badhotel Domburg. Helemaal nu alle kamers een update hebben gekregen in faciliteiten en sfeer. De gebruikte kleuren zijn neutraal en verwijzen naar het omliggende land van strand en bos, de koele zee en de verwarmende zon. Ook de badkamers hebben een metamorfose ondergaan en bieden nu een inloopdouche voor optimale ontspanning. De ruime kamers met een oppervlakte van 40m2 zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. Voor grotere gezinnen is het mogelijk twee kamers met een tussendeur te boeken. De moderne faciliteiten gaan hand in hand met de altijd huiselijke sfeer.Het vernieuwde Badhotel Domburg staat voor chic en verfijnd, met een persoonlijk en gastvrij gevoel.

Werkelijk welzijn
Dit najaar wordt verder gestart met Body & Mind arrangementen. Stoppen met roken, mindfullness, detoxen of een anti-stress treatment behoren dan tot de mogelijkheden. Alles draait hierbij om het welzijn van de gast. De begeleiding gebeurt altijd op een professionele, rustige en plezierige manier.

Kom kijken!
Op zondag 13 maart wordt het Badhotel officieel heropend en is iedereen tussen 15.30 en 17.30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Over Badhotel Domburg
Te midden van schone zandstranden en dicht begroeide bossen ligt het idyllische stadje Domburg, het meest begeerde badplaatsje van Zeeland. Romeinse historie en adellijke nostalgie hebben hier hun sporen achtergelaten. In het uit 1233 daterende stadje zijn mens en natuur al eeuwenlang één. In het Badhotel is de grandeur van vervlogen tijden te vinden in een ambiance waarin gastvrijheid en genieten op een hoog niveau staan. De Zeeuwse stranden en het pittoreske centrum van Domburg liggen letterlijk om de hoek van het hotel. Badhotel Domburg is de plek bij uitstek voor uw vakantie en een paar dagen 'ertussenuit'. Het hotel is particulier eigendom, aangesloten bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie ook www.badhotel.com, @badhoteldomburg op Twitter of Badhotel Domburg op Facebook.



Ingezonden persbericht