Ingezonden persbericht


http://www.porschecentrumeindhoven.nl/porsche-service-centrum-limburg

Porsche Centrum Eindhoven breidt activiteiten uit naar Limburg


- Opening Porsche Service Centrum Limburg rond de zomer gepland
- Gunstige locatie vlakbij Maastricht Airport

- Succes en toekomstplannen Porsche bieden volop mogelijkheden

Oirschot, 24 februari 2011 - Porsche Centrum Eindhoven, de officiële Porsche-dealer voor de provincies Noord-Brabant en Limburg, breidt de bestaande activiteiten uit. Naast de huidige locatie in Oirschot aan de A58 nabij Eindhoven zal er onder de naam Porsche Service Centrum Limburg een tweede vestiging worden geopend vlakbij Maastricht Airport. "Op deze wijze kunnen wij Porsche rijders in Limburg nog beter van dienst zijn", verklaart Paul van Splunteren, eigenaar van Porsche Centrum Eindhoven. Als alles volgens plan verloopt, zal de opening van het Porsche Service Centrum Limburg rond de zomer van dit jaar plaatsvinden.

Het beroemde merk Porsche is de laatste jaren bijzonder succesvol. De legendarische 911, de Boxster en Cayman en niet in de laatste plaats de meest recente toevoegingen, de vierdeurs limousine Panamera en de jongste generatie van de indrukwekkende SUV Cayenne worden ook in ons land goed verkocht. "Met name voor de Cayenne en de Panamera is de belangstelling in onze regio nog groter dan waarop we hadden gerekend", aldus Van Splunteren. "Bovendien staan er voor de nabije en verdere toekomst nog meer nieuwe modellen op stapel, want de ontwikkeling bij een dynamisch merk als Porsche staat natuurlijk niet stil."

Capaciteitsuitbreiding en extra dienstverlening

Mede op grond van deze ontwikkelingen heeft Porsche Centrum Eindhoven besloten om een tweede vestiging in Limburg te openen. Ad Geerts, directeur Porsche Centrum Eindhoven: "Enerzijds kunnen we zo onze klanten in Limburg nog beter van dienst zijn, doordat we ze dichter bij huis een servicelocatie en een verkooppunt voor Porsche Approved Occasions kunnen aanbieden en ze daarvoor niet langer naar Eindhoven hoeven te komen. Anderzijds realiseren we in de vorm van het Porsche Service Centrum Limburg een uitbreiding van onze capaciteit en een verdere groei van het serviceniveau, waarmee we klaar zijn voor de ontwikkeling van het merk Porsche in de komende jaren."

Het spreekt vanzelf dat in de nieuwe vestiging in Limburg de dienstverlening op hetzelfde, hoge niveau zal liggen als bij het bestaande Porsche Centrum Eindhoven. Porsche Service Centrum Limburg zal worden ondergebracht in een bestaand pand aan de Afrikalaan op het industrieterrein in de onmiddellijke nabijheid van Maastricht Aachen Airport. Momenteel wordt het gebouw aangepast aan de internationale normen van Porsche. Tevens is gestart met de werving van vakkundig personeel in de regio. "Aanvankelijk hebben we zo'n zeven tot tien mensen nodig en als alles goed gaat, willen we eind juni, begin juli van start gaan. We hebben er het volste vertrouwen in dat we met het Porsche Service Centrum Limburg een nieuw hoofdstuk beginnen in het succesverhaal van ons bedrijf", zegt Geerts enthousiast.