Televisiejournalist lanceert webshop voor design cameratassen


Pilgerbags.com vandaag 'live'

HILVERSUM, 20110224 -- Vandaag lanceert televisiejournalist Silvia Pilger de eerste Nederlandse webwinkel voor design cameratassen. Het assortiment bestaat uit elegante en kleurige cameratassen van voornamelijk buitenlandse designlabels, die Silvia vanuit Canada, Letland en de VS importeert.

[Logo Pilgerbags]

"Nederland telt ongeveer 9000 professionele fotografen en nog veel meer amateurfotografen. Tot voor kort waren die allemaal aangewezen op degelijke maar saaie cameratassen. Ik was voor mijn werk als journalist, maar ook omdat ik in mijn vrije tijd veel fotografeer, op zoek naar een stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige, modieuze cameratas. Want waarom zou ik er bij de uitvoering van mijn werk of hobby bijlopen als een kampeerder? Voor een aardig exemplaar moest ik naar een Amerikaanse site."
[Pilgerbags.com]

Pilger startte in de zomer van 2010 met de voorbereidingen voor Pilgerbags.com en streeft naar perfectie met haar niche webwinkel. "Ik wil de beste leverancier op het gebied van design cameratassen van Nederland worden", aldus Silvia. "We starten met een zeer uitgebreid assortiment, met merken als Kelly Moore en Ketti Handbags. We zullen dit voorjaar uitbreiden met het Amerikaanse Epiphanie en het luxe merk Pompidoo. Deze tassen zien er niet alleen goed uit, de beschermlaag binnenin de tassen beschermt je fotospullen en andere gadgets tegen stoten en krassen. Ze hebben een praktische indeling en zijn ook nog van een goede kwaliteit".

Silvia Pilger duikt met haar webwinkel diep in de trend van de niche webwinkels die momenteel booming is. "Online kun je jezelf beter onderscheiden door te specialiseren. Door de diversiteit aan merken in mijn collectie cameratassen kan ik met mijn webwinkel echt iets unieks bieden"
[Inside the Pilgerbag]