Rabo Mobiel breidt assortiment uit

24/02/2011 08:30

Rabo Mobiel

BlackBerry voor particuliere gebruikers

Utrecht, 24 februari 2011. Rabo Mobiel, de aanbieder van mobiele diensten voor klanten van de Rabobank, breidt haar assortiment uit met BlackBerry telefoons voor particuliere gebruikers. Rabo Mobiel komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar smartphones bij Rabobankklanten. Vanaf 24 febuari zijn de telefoons leverbaar.

Naast de BlackBerry modellen Curve, Bold en Torch biedt Rabo Mobiel ook andere smartphones zoals o.a. Samsung, Sony Ericsson, Nokia en HTC. Naomi Bisschop, directeur van Rabo Mobiel: "Wij luisteren goed naar de wens van onze klanten. Waar eerst grotere behoefte was aan no-nonsense telefoons, zien we nu dat onze klanten steeds meer gebruik maken van onze mobiele applicaties en internetdiensten. Rabo Mobiel was de eerste aanbieder van mobiel bankieren waarmee je vanuit je mobiele telefoon rechtstreeks je banktransacties kunt inzien en kunt managen. Een telefoon die makkelijk toegang geeft tot internet en met een goed toetsenbord, wordt dan vanzelf relevanter voor veel van onze klanten."

Controle over financiën

Rabo Mobiel werkt nauw samen met Rabobank om de klanten te faciliteren bij het beheer van hun financiële zaken. "Direct toegang tot af- en bijschrijvingen en direct betalingen en overschrijvingen regelen, waar je ook bent, geeft klanten meer controle over hun financiën," stelt Bisschop.

Grip op geld

Ook controle over de kosten van mobiele telefonie en mobiel internetverkeer is een belangrijk aandachtspunt bij Rabo Mobiel. Klanten krijgen altijd een seintje als zij 75% van hun bundel hebben verbruikt en wanneer de bundel volledig is verbruikt. Bisschop: "Binnen en buiten de belbundel zijn de kosten gelijk, maar onze klanten vinden het belangrijk te weten wanneer zij hun vaste bedrag dreigen te overschrijden. Zo houden zij grip op hun uitgaven."

De BlackBerry wordt geleverd met een eigen abonnementsvorm waarin rekening is gehouden met ruime toegang tot mobiel dataverkeer.

Over Rabo Mobiel

Rabo Mobiel is de mobiele telecomaanbieder voor klanten van de Rabobank. Rabo Mobiel is in 2006 gestart en heeft nu 180.000 particuliere- en zakelijke gebruikers. Ondertussen biedt Rabo Mobiel ook mobiele betaaldiensten en online bankiergemak. Rabo Mobiel maakt daarbij gebruik van het KPN-netwerk.

De diensten van Rabo Mobiel kenmerken zich door eenvoudig gebruik en een heldere tariefstelling. Zo geldt binnen én buiten de belbundels hetzelfde tarief en kunnen klanten zelf instellen of zij een smsje willen ontvangen wanneer zij de limiet van hun bundel naderen. Rabo Mobiel biedt zowel abonnementen als prepaid en heeft een actueel en ruim aanbod van mobiele telefoons en smartphones.

Rabo Mobiel stimuleert en ontwikkelt innovatieve diensten voor klanten van de Rabobank. Zodat klanten overal en altijd inzicht en overzicht hebben in hun financiële transacties én in de gebruikskosten van hun mobiele telefoon. Rabo Mobiel is een volle dochter van Rabobank.

Kijk op www.rabomobiel.nl voor meer informatie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.rabomobiel.nl

Noot voor de redactie,