AkzoNobel

AkzoNobel verslag 2010 online en via iPad

24 februari 2011

AkzoNobel heeft vandaag haar verslag over 2010 gepubliceerd. Dit verslag, dat een combinatie is van het jaarverslag en het duurzaamheidsverslag, is online en voor het eerst als iPad-applicatie beschikbaar. De geprinte versie wordt in de derde week van maart gepubliceerd.

De versies van dit jaar, zowel op de speciale website als op de iPad, volgen op het conceptverslag van vorig jaar en vermelden gedetailleerd de financiële prestaties en de prestaties op het gebied van duurzaamheid van de onderneming.

Bezoekers van de online-versie krijgen een verbeterde inhoudsstructuur en toolbar- functionaliteit te zien. De speciale website bevat daarnaast intuïtieve navigatie, bewerkbare grafieken en financiële informatie die in Excel-formaat kan worden gedownload.

Verleden jaar eindigde het verslag van AkzoNobel als vierde op de ranglijst van het 'Annual Report on Annual Reports 2010', dat door de onafhankelijke report analyst enterprise.com (e.com) wordt gepubliceerd.

- - -

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, we behoren tot de Global Fortune 500 en hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van "Tomorrow's Answers Today(TM)".

Noot voor de redactie-