Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

7 Jaar Seven FM

Delft, 17 januari - Het christelijke internetradiostation Seven FM bestaat dit jaar 7 jaar. In 2004 was Seven FM het eerste christelijke radiostation in Nederland, en nog steeds behoord Seven FM tot een van de meest toonaangevende christelijke zenders. Iets waar het station uitgebreid aandacht aan zal geven doormiddel van diverse acties.

Komende maand viert Seven FM haar 7 jarig bestaan met alle vrijwilligers, donateurs en luisteraars. Op 5 februari is er voor alle vrijwilligers en donateurs een besloten avondvullend programma waarbij uitgebreid wordt stilgestaan bij alle hoogtepunten van de afgelopen 7 jaar.

Op 26 februari wordt dit feestje uitgebreid gevierd met alle luisteraars doormiddel van een minimarathon. Van 's morgens 7:00 uur tot 's avonds 19:00 uur zitten de DJ's in de studio voor een interactieve programmering waarbij de luisteraar voor een groot gedeelte de dag bepaalt doormiddel van het aanvragen van nummers.

Het is niet voor het eerst dat Seven FM haar bestaan viert met haar luisteraars. In 2006 werd het 3-jarig bestaan ook uitgebreid gevierd. Sindsdien is er veel veranderd bij de zender. Zo is de zender in 2010 gefuseerd met Rejoice FM en zijn alle taken binnen de organisatie opnieuw verdeeld. Hierdoor is Seven FM klaar om verder te groeien als zender en zo een groter wordende groep luisteraars te bedienen.

Ook is Seven FM momenteel op zoek naar nieuwe investeerders en adverteerders om onder andere meer DJ's in te kunnen zetten om met name de programmering goed neer te kunnen zetten.

Seven FM heeft als doel een aansprekende programmering aan te bieden aan christenen doormiddel van een volledig gepresenteerde programmering en draait uitsluitend populaire hedendaagse christelijke muziek (CCM). Seven FM is uitsluitend te beluisteren via internet. Ook is Seven FM mobiel te beluisteren via m.seven.fm, Nokia Internetradio en tunin.fm. Momenteel bereikt Seven FM ruim 7000 luisteraars per maand.
Noot voor redacties


----------