Ingezonden persbericht


VVD Campagnebus arriveert
zaterdag in Amersfoort

Datum: 25 februari 2011
Betreft: Tientallen provinciale kandidaten en Tweede en Eerste Kamerleden komen naar Amersfoort

Zaterdag 26 februari arriveert de provinciale VVD-campagnebus om 13.20 uur op de Varkensmarkt in Amersfoort. Tientallen kandidaten voor de provinciale staten, Tweede en Eerste Kamerleden en leden van de JOVD zullen Amersfoortse VVD'ers helpen met aandacht vragen voor de verkiezingen op 2 maart.

VVD Amersfoort houdt zaterdag op de Varkensmarkt een VVD Café. Onder het genot van warme koffie kunnen geïnteresseerden deelnemen aan diverse politieke discussies. Van het oplossen van de fileproblemen rondom Amersfoort tot een kleiner provinciaal bestuur. Van het stimuleren van ondernemerschap tot het mes zetten in allerlei subsidies.

De VVD hecht veel waarde aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten en indirect voor de Eerste Kamer. Daarom zullen tientallen VVD'ers zaterdag duidelijk zichtbaar het winkelend publiek in Amersfoort oproepen om 2 maart te gaan stemmen.

Naast Amersfoort doet de VVD-campagnebus op 26 februari ook De Bilt, Soest, Leusden en Bunschoten aan. In de afgelopen weken heeft de campagnebus alle andere gemeenten in de provincie Utrecht al bezocht.