Politie Zeeland


---

0260-2011 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.55 uur is een 30-jarige automobilist uit Goes, aan de Ringbaan west in Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man (beginnend bestuurder) ongeveer 4,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

0260-2011 Aanhouding in Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.55 uur is een 39-jarige man uit Sas van Gent, op de Markt in Terneuzen aangehouden.
De man had kort daarvoor meerdere malen naar 112 gebeld met verschillende meldingen. Hij deelde mee zich in de omgeving van de Nieuwstraat te bevinden. Agenten, die de beller op de Markt aantroffen, spraken de man, die onder invloed van alcohol was, aan waarop hij verbaal agressief werd. Hierop is de man aangehouden wegens openbare dronkenschap.
Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap en het (meerdere malen) bellen van 112.

0261-2011 Valse 112 melding, Axel
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.45 uur is tegen een 25-jarige man uit Axel proces-verbaal opgemaakt wegens het onnodig bellen naar 112.
De man belde verschillende malen naar 112 met het verhaal dat er problemen waren bij zijn woning. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er niets aan de hand te zijn.

0262-2011 Aanhouding na inbraak, Vlissingen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.40 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Hermesweg in Vlissingen.
De verdachte zou zich nog in het pand bevinden. De eigenaren van het pand hadden de verdachte, een 47-jarige man uit Vlissingen, op heterdaad betrapt en overmeesterd. Door hen is hij vasgehouden in afwachting van de politie.
Door agenten die kort na de melding ter plaatse kwamen is de man aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

0263-2011 Rijden onder invloed, Rilland
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.00 uur is een 43-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal, aan de Bathseweg in Rilland, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Agenten zagen de vrouw kort daarvoor slingerend over de Bathseweg rijden en gaven haar een stopteken. Uit ademanalyse bleek dat zij ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.





Politie Zeeland