Ingezonden persbericht


Persbericht

ZLTO vergroot wij-gevoel
Open huis trekt 3.500 bezoekers

Ongeveer 3.500 gasten bezochten deze maand de open dagen van ZLTO. De open dagen waren bedoeld om de onderlinge band te versterken in het nieuwe gebouw van ZLTO dat een echte huiskamer geworden is voor iedereen die actief is in de groene ruimte: voor leden, de agri-foodbusiness en medewerkers.

Begin februari konden medewerkers door het gebouw lopen en hun eigen verhaal en eerste ervaringen met het nieuwe werken vertellen aan familie, voormalig medewerkers of directe buren (HAS en Helicon) en omwonenden. De gepensioneerde leden van ZLTO haalden 19 februari herinneringen op aan vroeger in de wereld van het nieuwe werken. Woensdag 23 februari was de officiële opening van het ZLTO-kantoor in aanwezigheid van Commissaris van de Koningin Wim van de Donk en architect Pi de Bruijn. Van de Donk benadrukte dat het nieuwe gebouw de hand reikt naar de maatschappij: 'Het zegt: kom binnen, denk en praat met ons mee.' De ZLTO-dagen van 24 tot en met 26 februari, ten slotte, waren een kans voor actieve bedrijfsleden om hun bedrijfsvoering aan te scherpen of om nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden voor hun bedrijf te bekijken. 'Inspirerend. Boven verwachting. We hadden weinig tijd, maar zijn blij dat we geweest zijn.'

Behalve een breed inhoudelijk programma kregen de bezoekers van de open dagen een keur aan streekgerechten met producten van eigen leden voorgeschoteld. Cateraar Resy van Roessel, zelf producent van GIJS-producten: "De leveranciers van de streekproducten (meer dan vijftig) zijn allemaal zo enthousiast, de onderlinge band wordt hier alleen maar sterker van."

Ook in de toekomst blijven de deuren van ZLTO openstaan en heten we onze leden, partners en vrienden welkom om kennis te delen en nieuwe inzichten op te doen.

----------