Persberichten

Pure Raindrop wint TuinIdee Award

Publicatiedatum: 26-02-2011

De design regenton Pure Raindrop van Elho heeft de prestigieuze TuinIdee Award gewonnen. Tuinliefhebbers hebben de eerste drie dagen van de beurs TuinIdee, 24 tot en met 27 februari 2011 in de Brabanthallen van 's-Hertogenbosch, massaal hun stem uitgebracht op de stijlvolle regenton. Geïnteresseerden kunnen het product nog in het echt bewonderen op zondag 27 februari in hal 5 van de tuinbeurs in de Brabantse hoofdstad.

De Pure Raindrop is geïnspireerd op een regendruppel, en vormt een prachtig decor aan de regenpijp. De grote versie heeft een inhoud van 75 liter met geïntegreerde kan. De kan wordt vanzelf gevuld met hemelwater en is direct klaar voor gebruik. Voor het balkon of kleinere tuin is er de Pure Raindrop mini met een gieter van 3,5 liter. De ton is ontworpen door ontwerper Bas van der Veer.

Overige genomineerden
Naast de Pure Raindrop waren nog vier andere producten genomineerd voor de TuinIdee Award. Het weerbestendige kunstgrasmeubel "Adcio" van Adcio Kunstgrastrends, de waterdichte draadloze buitenspeaker set van Groenrijk, het modulaire systeem VertiGarden voor verticaal tuinieren en De Groene Schuilplaats van Van Helvoirt Groenprojecten B.V dongen ook mee naar de Award. Ook deze producten zijn allemaal te bewonderen tijdens de laatste dag van TuinIdee.
Praktische informatie TuinIdee
De beurs TuinIdee, 24 tot en met 27 februari 2011 in Brabanthallen 's-Hertogenbosch, biedt de oplossing en vormt het toneel voor alles wat met tuinieren te maken heeft. Nieuw deze editie zijn KookIdee en BalkonIdee. Het eerste paviljoen richt zich op buitenkoken en op het tweede paviljoen is te zien hoe een balkon een mooie tuinuitstraling kan krijgen. Jurgen Smit, Plantendokter Joop en sterrenchef Barend Kramer zijn aanwezig om praktische tips te geven. Op het speciale TIPplein zijn dagelijks interessante lezingen, presentaties en demonstraties bij te wonen.
Voor meer informatie over het winnende product zie ook www.elho.nl en www.tuinidee.nl.

-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie,