Ingezonden persbericht


Skûtsje Stad Harlingen Vol Tuig!!

HARLINGEN - Onder het motto "Skûtsje Stad Harlingen Vol Tuig", wordt er een benefietconcert georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten bate voor het Harlinger skûtsje komt.

Het Harlinger skûtsje de Stad Harlingen tijdens de IFKS wedstrijd van 2010. Foto: Joachim de Ruijter. De avond zal op zaterdag 26 februari worden gehouden in partycentrum Trebol. Harlinger bands Hou 't Kort, de Wiebe van Dijk Superband en Nickelszon zullen op deze avond een stijlvol en hartverwarmend benefietconcert ten bate van het Harlinger skûtsje verzorgen. Naast het concert in de zaal zal in het café een 'Sing Inn' (oftewel 'Karaoke' show) plaats vinden. Een avond VOL TUIG! Er zal een sprankelende muzikale show worden verzorgd, met wel zéér verrassende elementen, sommige éénmalig en speciaal voor deze avond. Tussen de muzikale optredens door zal er ook een spectaculaire verloting worden gehouden. Opbrengsten van dit Benefietconcert komen rechtstreeks en 100% ten goede aan het Harlinger skûtsje de 'Stad Harlingen, dus zonder de 'strijkstok constructie'.

Houd het Harlinger skûtsje in de race! Kom allen zaterdag 26 februari 2011 naar Trebol en beleef een onvergetelijke avond 'VOL TUIG!' Waar: Trebol, Zuidoostersingel te Harlingen Tijd: vanaf 20.00 uur is de zaal geopend Entree: 5,00 Kaartverkoop: start 1 februari via Hompy Music Harlingen. Iedereen die dit Harlinger initiatief wil steunen kan voor meer info contact opnemen via de site: www.harlingerskutsje.nl