Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Job Cohen bezoekt zaterdag 26 februari binnenstad Haarlem

Thee drinken met Job Cohen

Hebt u altijd al eens een kopje thee willen drinken met PvdA-leider Job Cohen? Zaterdag 26 februari is dat mogelijk. Om 12:00 uur bezoekt Job Cohen samen met Marleen Barth (lijsttrekker Eerste Kamer) en Tjeerd Talsma (lijsttrekker Provinciale Staten) de Haarlemse binnenstad in het kader van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 2 maart. Samen met provinciale en lokale PvdA-ers schenken zij kopjes thee voor het winkelend publiek.

Op 2 maart staat er veel op het spel. Gewone mensen betalen met dit rechtse kabinet de rekening van de crisis. Huren stijgen, kinderopvang wordt onbetaalbaar en de zorg wordt minder en duurder. Gewone gezinnen betalen de rekening terwijl rechts de rijken en hun villasubsidies ontziet. Het moet eerlijker. Het is daarom belangrijk dat de coalitie van VVD, CDA en PVV geen meerderheid haalt in de Eerste Kamer.

Het bezoek aan Haarlem maakt deel uit van de ProvincieTour van Cohen en Barth door Noord-Holland en Flevoland. Cohen en zijn gevolg arriveren om 12:00 uur met de Zuidtangent op het Verwulft in Haarlem. Via de Grote Houtstraat lopen zij naar de PvdA-kraam op de Grote Markt. Onderweg en bij de kraam worden kopjes thee, rode rozen en PvdA-flyers uitgedeeld. Rond 12:30 uur reist Cohen verder naar Amsterdam.

*** EINDE PERSBERICHT ***