Vereniging Eigen Huis: Cursus huis verkopen op 28 februari in Utrecht

14/02/2011 13:43

Vereniging Eigen Huis.

Verkoop uw woning met succes!

Cursus van Vereniging Eigen Huis op 28 februari in Utrecht

Wie in de huidige woningmarkt zijn huis wil verkopen maakt zich grote zorgen. De kredietcrisis heeft zijn weerslag op de woningmarkt. Zijn er nog wel kopers en wat brengt het huis op? De woningverkopen stagneren en de prijzen dalen. Dat is geen geruststellende gedachte voor mensen met verhuis- of verkoopplannen. Goede voorbereiding op de verkoop is essentieel.

Speciaal voor iedereen met verkoopplannen organiseert Vereniging Eigen Huis de cursus 'Huis verkopen' in Utrecht op maandag 28 februari om 19.30 uur.

In de avondvullende cursus wordt het hele verkoopproces doorlopen. Dat proces begint al met het verkoopklaar maken van het huis. Juist in die fase kun je de kans op succes vaak eenvoudig zelf vergroten. Er leven nogal wat misverstanden en onduidelijkheden rond de verantwoordelijkheden van koper, verkoper en makelaar. De cursus maakt duidelijk wat ieders rol is en wat van hem of haar verwacht mag worden. Als je weet hoe je de bezichtigingen en onderhandelingen aanpakt en waar de knelpunten zitten, kan je beoordelen of je het huis zelf gaat verkopen, óf dat je daarvoor een makelaar inschakelt. Het verkopen van je huis blijft spannend, maar met een goede voorbereiding en nuttige tips van Vereniging Eigen Huis maakt de huiseigenaar een goede start!

Voor meer informatie, tarieven en aanmelding kunt u terecht op www.eigenhuis.nl/voorlichting. Telefonisch aanmelden kan ook: 033-4507750.





http://www.eigenhuis.nl/voorlichting