Gemeente Brummen


Herinrichting Arnhemsestraat begint

(Oorspronkelijke publicatie datum: 22-02-2011)

De werkzaamheden in de Zutphensestraat zijn bijna klaar. Zoals de vooruitzichten nu zijn, beginnen we eind februari/ begin maart met de Arnhemsestraat. Trottoirs, rijbaan, parkeervakken en begroeiing pakken we gefaseerd aan. Aanwonenden of ondernemers ondervinden hier zeker hinder van, maar we doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Wij zorgen in ieder geval dat bewoners hun woning of bedrijf via een veilige weg kunnen bereiken.

Afsluiting Arnhemsestraat
Op 28 februari omstreeks 07.30 begint het vrezen van de asfaltverharding vanaf het Marktplein tot voor de kruising Kruisenstraat. Parkeert u uw auto ergens anders, zodat de rijbaan helemaal vrij is? Dit deel van de Arnhemsestraat is vanaf dat moment voor het rijdend verkeer afgesloten tot het werk klaar is.

Omleiding
We adviseren u gebruik te maken van de omleiding via de uitgezette route(s). De bereikbaarheid van winkels, horeca en marktplein staat aangegeven. Zodra we beginnen met frezen van het traject kruising Wilhelminastraat tot voorbij Kromhoutstraat ontvangen aanwonenden op tijd bericht.

Klik hier voor meer informatie over dit project