Gemeente Vlaardingen


Tijdelijk verplaatsen vijf marktkramen op het Veerplein

23-02-2011 |

Op maandag 28 februari 2011 starten werkzaamheden aan het Veerplein. Hierdoor worden vijf marktkramen die bij de versstraat (van Albert Heijn tot bakker Hazenberg) staan tijdelijk verplaatst. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, kunnen de vijf kramen op zaterdag 23 april weer hun nieuw bestrate, vertrouwde plaatsen innemen.

Met de werkzaamheden knapt de gemeente de straten onder het Liesveldviaduct aan de noordzijde van het Veerplein op. Die straten leiden vanaf het Veerplein in de richting van de Cronjéstraat. Belangrijke onderdelen van de opknapbeurt zijn het vernieuwen van de bestrating en het aanpassen van de openbare verlichting. Naar verwachting zijn de werkzaamheden na een periode van in totaal 6 weken klaar. De winkels in de onderdoorgangen zijn gedurende de uitvoering van werkzaamheden bereikbaar.

Meer informatie
Voor vragen over de uitvoering van werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de gemeentelijk directievoerder. Hij is bereikbaar onder nummer (010) 248 4328.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000