Haven Amsterdam

Ontwikkelingen Atlaspark en Westpoint

21 februari 2011
Atlaspark is een Mulitmodaal bedrijventerrein binnen Haven Amsterdam dat via water (binnen- en zeevaart), lucht (10 minuten rijtijd naar Schiphol na gereedkomen Westrandweg in 2012), weg en spoor optimaal bereikbaar is.

In 2010 zijn in het Atlaspark dan ook diverse terreinen in erfpacht uitgegeven aan (logistieke) bedrijven in de sectoren Mode, Cacao en Hout- en bouwmaterialen. In totaal is circa 19 hectare terrein uitgegeven waar ruim 100.000 m² bedrijfsruimte op wordt gebouwd. Voor een deel komt hierdoor bestaande bedrijfsruimte in Westpoint beschikbaar.

Uni-Invest verwelkomt nieuwe huurders

Uni-Invest heeft inmiddels 8.450 m² bedrijfsruimte verhuurd in zijn logistiek distributiecomplex Westpoint aan de Cacaoweg 20 in Amsterdam (nabij het Atlaspark). Nieuwe huurders die worden verwelkomd zijn Albini & Patigliani (2.850 m²), een internationale distributeur binnen de modeindustrie (onder andere distributeur van Bulgari, producent en leverancier van juwelen en modeaccessoires) en Joba Leisure (2.750 m²), een importeur/exporteur van sport- en spelartikelen. Ook is een bedrijfshal van 2.850 m² verhuurd aan de bestaande huurder VAT Logistics. Logistiek distributiecomplex Westpoint omvat in totaal veertig bedrijfshallen, voorzien van loading docks en docklevelers, met een oppervlakte van in totaal 110.000 m².

Uni-Invest werd begeleid door DTZ Zadelhoff Amsterdam en Blaauwhof Makelaars.

Meer informatie?
Jeroen Lotze