CDA


Gelderland | Veel projecten gerealiseerd door het CDA maandag 28 februari 2011

Het afgelopen weekend hebben veel lokale CDA-afdelingen in Gelderland borden geplaatst om te laten zien wat het CDA in de afgelopen jaren heeft bereikt. In elke gemeente zijn wel voorbeelden aan te wijzen waar het CDA zich voor heeft ingezet. Nu zijn deze projecten zichtbaar gemaakt door een bord: âMooi hè? Mede mogelijk gemaakt door het CDAâ.

Hiermee wil het CDA aangeven dat het niet voor loze verkiezingsbeloften staat, maar dat het er ook daadwerkelijk voor zorgt dat er op lokaal tot en met Europees niveau projecten worden gerealiseerd waar het CDA zich voor heef sterk gemaakt.

Het afgelopen weekend heeft het CDA zich weer laten zien, onder andere door een verkiezingstour van Den Haag naar Apeldoorn, waar lijsttrekker van de Eerste Kamer Elco Brinkman, lijsttrekker van CDA Gelderland Jan Jacob van Dijk en staatssecretaris Veldhuijzen-Van Zanten aanwezig waren. Ook waren veel kandidaten en lokale CDA'ers actief.

Op 2 maart mogen alle kiesgerechtigden stemmen voor de Provinciale Staten, en indirect voor de Eerste Kamer. Het CDA wil met deze borden-actie laten zien dat het zich in gaat zetten voor de leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid in Gelderland.