De Lotto benoemt Totaal Gemak Osdorpplein in Amsterdam tot verkooppunt

28/02/2011 11:37

De Lotto

Rijswijk, 28 februari 2011 - De Lotto heeft Totaal Gemak Osdorpplein in Amsterdam benoemd tot verkooppunt van het jaar. Deze winkel heeft het afgelopen jaar de meeste producten van De Lotto verkocht in Nederland. Met het kansspel Lotto van De Lotto wisten zij bovendien de hoogste verkoopcijfers van Nederland te realiseren. Hiermee hebben zij dan ook de grootste afdracht aan goede doelen in Nederland gerealiseerd, namelijk een bedrag van 141.515 euro.

Het was dringen geblazen afgelopen vrijdag in de winkel van John Monnik en Wim van Vuure. Totaal Gemak Osdorpplein werd door De Lotto in het zonnetje gezet, omdat de winkel verkooppunt van het jaar is geworden. Bezoekers van de winkel kregen taart en gratis koffie en daarnaast ontvingen alle bezoekers die producten van De Lotto kochten een gratis Lottolot.

John Monnik en Wim van Vuure, eigenaren van de winkel, kregen uit handen van Rayon Manager Arjan Brouwer van De Lotto een award, dinercheque ter waarde van 500 euro, taart, bloemen en champagne. Daarnaast kreeg al het personeel nog een Pluim cadeaukaart ter waarde van 100 euro.

We weten niet wat we meemaken! We zijn erg trots op de mijlpaal die wij bereikt hebben," aldus Wim van Vuure en John Monnik, eigenaren Totaal Gemak Osdorpplein.