RTL Group

Succesvolle kennismaking met 'Iedereen Is Gek Op Jack'

De nieuwe Nederlandse comedy 'Iedereen Is Gek Op Jack' van RTL 4 is gisteravond zeer goed van start gegaan. Maar liefst 2,1 miljoen kijkers stemden af op de eerste aflevering van de serie met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge, Beppie Melissen, Kees Hulst en Tjebbo Gerritsma. Daarmee was het op het Acht Uur Journaal na meteen het best bekeken programma van de zaterdagavond. In de doelgroep van de familiezender, Boodschappers 20 - 49 jaar, werd een marktaandeel bereikt van 36,0 procent. Met aansluitend 'All You Need Is Love' en 'Wat Vindt Nederland?', heeft RTL 4 hiermee opnieuw een zeer sterke familieavond in handen.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: "Nederland heeft met veel belangstelling kennis gemaakt met 'Iedereen Is Gek Op Jack'. Het is een prachtig begin voor deze nieuwe en sterk gemaakte comedy maar ook - na 'Benidorm Bastards' en 'Ushi' - opnieuw een prachtig begin van onze familieavond op zaterdag."

In de tweede aflevering van 'Iedereen Is Gek Op Jack' zaterdag aanstaande, maken Jack (Jeroen) en Barbara (Linda) een keiharde afspraak: Barbara zal stipt op tijd zijn als ze naar het jaarfeest op Jack's werk vertrekken. Jack houdt Barbara aan die afspraak en dat had hij beter niet kunnen doen...

---