Ingezonden persbericht


Amersfoort, 21 februari 2011

D66 KOOKT VOOR AMERSFOORT

Maandagavond 28 februari steken Gerard Smakman en Jaap van Dijk, de twee Amersfoortse kandidaten op de verkiezingslijst van D66 voor de Provinciale Staten, de handen uit de mouwen bij Resto VanHarte. Samen met de gemeenteraadsfractie van D66 Amersfoort zullen zij de tafels schikken, het bestek poetsen, de servetten vouwen en in de keuken gaan wassen, snijden en schillen. Op die manier helpen zij de medewerkers en vrijwilligers van Resto VanHarte bij het klaarmaken van een maaltijd voor mensen in Amersfoort.

Resto VanHarte is een 'wijkrestaurant' waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten. Mensen maken kennis met elkaars achtergronden en cultuur en zo wordt er bijgedragen aan de leefbaarheid en de dynamiek in de wijk. Gerard Smakman, nummer 8 op de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten, zegt hierover: "Verantwoordelijkheid nemen voor de leefbaarheid van je wijk begint met open staan voor elkaar en luisteren naar wat de ander te bieden heeft. Daarin speelt een ontmoetingspunt als een wijkrestaurant een belangrijke rol"

Als u bij dit bijzondere diner aanwezig wilt zijn, dan kunt u contact opnemen met Resto VanHarte via 0800-0151. De bijeenkomst begint om 18.00 uur (inloop 17.30 uur) in wijkcentrum Het Klokhuis aan de Weberstraat 2 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u kijken op www.d66amersfoort.nl of www.restovanharte.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht