Politie Hollands Midden

Krimpen aan de Lek - Politie onderzoekt overval op kledingwinkel

Krimpen aan de Lek, 28-02-2011 o De politie doet onderzoek naar een overval op een kledingwinkel aan de Hoofdstraat op vrijdagavond 25 februari. Tussen 21.15 uur en 21.30 uur loopt één van de twee personeelsleden, een vrouw, via de achterzijde van de winkel de Expeditiestraat op om iets in haar auto te leggen.

Daar wordt zij door een man met een mes gedwongen terug de winkel in te gaan. Binnen wordt ze vastgebonden. Een tweede man komt via de achteringang binnen en vraagt om geld aan het andere personeelslid, een man. De man geeft de overvaller geld waarna ook het mannelijke personeelslid wordt vastgebonden. De mannen nemen ook kledingstukken mee waarna ze weggaan. De man weet eerst zichzelf en daarna de vrouw los te maken. Vervolgens bellen ze de politie.

Koopavond De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Het was koopavond en ook het nabij gelegen jongerencentrum was geopend. Mogelijk dat iemand iets gezien heeft dat met de overval te maken kan hebben. Mensen kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem met 0800-7000.