Ingezonden persbericht



---


Adobe en Nero in het assortiment van Actebis

Nieuwegein, 28 februari 2011 - Actebis Computers B.V. breidt haar software assortiment uit met de merken Adobe en Ahead (Nero). In eerste instantie gaat het met name om de retailproducten van Adobe en het Nero multimedia pakket van Ahead.

"Wij hebben ons software assortiment afgelopen tijd uitgebreid met een aantal merken en hierdoor kregen we ook steeds meer de vraag vanuit klanten om ook producten van Adobe en Nero toe te voegen. Door de focus op onder ander ons assortiment kunnen wij als distributeur flexibel en snel inspelen op dit soort verzoeken", aldus Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis.

Focused Distribution
Resellers ontvangen bij Actebis meer specifieke aandacht, 'focus'. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Over Actebis Computers B.V.

Actebis Computers B.V. is onderdeel van de ALSO-Actebis Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,5 miljard is ALSO-Actebis de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumentenelektronica distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Meer informatie is te vinden op www.actebis.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Actebis Computers B.V.




Ingezonden persbericht