KRO

KRO Memories: Een onuitwisbare indruk

In aflevering twee belandt KRO Memories samen met Wim in Suriname om herinneringen op te halen aan indianenmeisje Ursula, gaat Anita terug naar Truus om te horen hoe het bezoek aan haar Italiaanse liefde is verlopen en verrast cowboy Jurre te paard zijn meisje Wil.

Wim & Ursula
Tijdens zijn diensttijd in Suriname ontmoet Wim het mysterieuze indianenmeisje Ursula. Hij is betoverd door haar schoonheid en mag als een van de eerste blanken een bezoek brengen aan haar dorp Cassipora. Ursula maakt een onuitwisbare indruk op Wim. Hoe zou het dan toch komen dat Ursula zich niets meer herinnert van Wim? Memories reist samen met Wim af naar Suriname.

Terugblik Truus & Albino
Vorige week was in Memories te zien hoe teleurgesteld Truus was toen ze hoorde dat haar grote liefde Albino het niet aandurfde haar in Nederland weer te zien. Het was allemaal te emotioneel voor hem. Truus vertrok daarop naar Italië om uit te zoeken hoe dat zit. Anita is nieuwsgierig en vraagt Truus naar haar Italiaanse avontuur. Was het een avontuur met een happy end?

Wil & Jurre
Na de verkering krijgt Wil haar eigen foto in stukjes geknipt teruggestuurd. Alleen haar mond ontbreekt. Wat dreef Jurre, die nu in Canada als cowboy leeft, tot deze daad?

KRO Memories, maandag 28 februari om 21.10 uur op Nederland 1.

Programma

KRO Memories

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: