Gemeente Duiven


Bouwkavels op terpen Iepen en Eiken start 28 februari aanstaande! Inschrijftermijn van 28 februari 2011 tot 13 maart 2011

U kunt zich inschrijven voor onderstaande kavels:

Terp Iepen:
Op deze terp worden 44 woningen gebouwd, daarnaast wordt 1 bouwkavel voor particulier opdrachtgeverschap uitgegeven.

Het beschikbare kavel:
Kavel DPZ 10
Bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning
Oppervlakte ongeveer 550m2
Prijs circa ¤ 196.350,- incl. 19% BTW

Terp Eiken:
Op terp Eiken worden in totaal 9 kavels voor particulier opdrachtgeverschap uitgegeven hiervan zijn nog 2 kavels beschikbaar.

De beschikbare kavels:
Kavel DPZ 7
Grenzend aan kavel DPZ 8 gelegen aan de oostzijde van terp Eiken Oppervlakte ongeveer 384 m2
Prijs circa ¤ 146.227,20

Kavel DPZ 8
Grenzend aan kavel DPZ 7 gelegen aan de oostzijde van terp Eiken Oppervlakte ongeveer 301 m2
Prijs circa ¤ 114.620,80

Deze kavels zijn bestemd voor de bouw van een halve twee-onder-een kap woning. Samen met de bouwer op de aangrenzende kavel dient u een hele twee-onder-een kap woning te realiseren.

Wilt u bouwen op deze locatie, schrijft u zich dan nu in op een van deze kavels.

Inschrijven en meer informatie
U kunt zich schriftelijk inschrijven voor deze kavel met het inschrijfformulier.

» inschrijfformulier

Het inschrijfformulier kunt u opsturen per post of afgeven bij de sectorbalie Grondgebied. Het is niet mogelijk om een inschrijfformulier te mailen of te faxen. De inschrijftermijn loopt van 28 februari 2011 tot 13 maart 2011

U kunt zich tot 13 maart aanstaande inschrijven voor deze kavel. Voor de uitgifte van percelen op terp Eiken en het bouwkavel op terp Iepen is een informatiepakket samengesteld, dit informatiepakket is te downloaden via onze website.

Toewijzing en procedure
Na afloop van de inschrijftermijn vindt de toewijzing plaats, bij meer dan 1 inschrijving zal er een loting plaatsvinden door de notaris op basis waarvan de toewijzing geschiedt.

Na toewijzing en acceptatie krijgt de potentiële koper gedurende een periode van 4 maanden de mogelijkheid om samen met de andere bouwer een bouwplan te ontwikkelen en de financiële haalbaarheid hiervan onderzoeken. Grondoverdracht en betaling geschiedt op het moment dat de vergunning wordt verleend. De potentiële kopers worden hierover te zijner tijd nader geïnformeerd.

Vragen?
Heeft u vragen over de kavel of de inschrijfprocedure? Stelt u deze dan bij voorkeur per email c.aalten@duiven.nl . Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met mevrouw C. Aalten u bereikt haar dinsdag tot en met donderdag op telefoonnummer