Nieuwe website voor kopen en verkopen van diensten voor vijf Euro


Moderne variant van 'Heitje voor een Karweitje'

Maastricht, 20110228 -- Wat doen mensen allemaal voor vijf euro? Daar draait het om bij Ask5. Vanaf vandaag biedt Ask5 een platform op internet www.ask5.nl, dat vraag en aanbod m.b.t. diensten bij elkaar brengt. Alle diensten worden aangeboden voor een vaste prijs van vijf euro.

Ask5 is de moderne variant van ‘Heitje voor een Karweitje’ en brengt vraag en aanbod van diensten bij elkaar op een centrale plek, te weten: www.ask5.nl . Op de website kunnen diensten gekocht en verkocht worden voor een vaste prijs van vijf euro.

Hoe vaak wordt op Google gezocht naar een oplossing voor een klein probleem met bv een Excel-formule? Of iemand gaat naar Londen en wil graag tips over de beste restaurants? Of een grap uithalen met een vriend of collega?

Op Ask5 kan gezocht worden naar dat soort diensten of men plaatst zelf een dienst. Ask5 biedt allerlei categorieën zoals ‘reizen’, ‘sociale marketing’, ‘technologie’, ‘tips en advies’, ‘grappig’ en dergelijke.

Alle contacten tussen koper en verkoper vinden plaats via de website van Ask5. Betalingen van diensten worden afgerekend middels iDeal.

Over Ask5
Ask5 is een nieuw initiatief van een 5-tal ondernemers uit Maastricht. De vijf ondernemers, afkomstig uit twee verschillende ondernemingen (arbeidsbemiddeling en softwareontwikkeling), hebben de krachten gebundeld voor het opzetten van Ask5. Een jaar geleden ging een soortgelijk initiatief van start in Amerika welk een groot succes is geworden (www.Fiverr.com). Met Ask5 introduceren wij de Nederlandse variant.

Ask5