Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Tilburg ontrommeld

'7 Days of Inspiration' maakt Tilburg mooier

Tilburg, 24 januari 2011 - Tilburg een stukje mooier maken. Dat is wat er tussen 28 februari en 6 maart gaat gebeuren, in het kader van '7 Days of Inspiration'. Verspreid over heel Nederland worden in deze week activiteiten ontplooid, die als doel hebben Nederland mooier te maken voor mens, maatschappij en milieu. Dat gebeurt allemaal belangeloos, zonder financieel gewin en dankzij de bundeling van talenten van talloze vrijwilligers. En: nieuwe initiatieven en vrijwilligers zijn nog steeds welkom!

'7 Days of Inspiration' is een initiatief van Martijn Aslander. Die liet zich inspireren door een clean-up project in Estland. Om een soortgelijk project in Nederland van de grond te krijgen vormde hij een team met Olga Plokhooij, Fanny Koerts, Abdul Advany en Nils Roemen. Hun doel: Nederland door concrete activiteiten, uitgevoerd samen met enthousiaste vrijwilligers, naar een hoger maatschappelijk niveau tillen. Dit willen ze bereiken door knopen door te hakken of te ontwarren, nieuwe manieren van samenwerken tot stand te brengen, klussen op te knappen die niemand voor mogelijk houdt en mensen en organisaties de helpende hand te bieden.

Actie in Tilburg
Tilburg doet dus ook mee! Tijdens de '7 days of Inspiration' wordt Tilburg ondermeer 'ontrommeld', laten we zien hoe lekker een diner smaakt met left-overs, vind je compassie in de zorg, kun je je dromen delen, een workshop 'Open Source' volgen, je laten koesteren en ons feestje meevieren tijdens carnaval.

Aanmelden
Wil je ook meedoen en jouw bijdrage leveren om Tilburg nog een stukje mooier te maken? Meld je dan aan! Dit kan via e-mail 7di013@gmail.com, via twitter op @7di013 of kijk op de website www.7di.nl/steden/tilburg.

// EINDE PERSBERICHT //



Ingezonden persbericht