Ingezonden persbericht


Doorbraak Ntjam Rosie's album Elle na optreden bij De Wereld Draait Door

Rotterdams stijlicoon Ntjam Rosie betovert met nieuwe singles

In Rotterdam en omstreken is Ntjam Rosie bekend als de winnaar van de Music Matters Award 2010. Daarbuiten was de beeldschone zangeres tot afgelopen week vrijwel onbekend. Met acht nummers van haar nieuwe album Elle in de ITunes Jazz Top10 is dat over nacht veranderd. De van oorsprong Kameroenese zangeres zingt met bezieling en betovert door een zorgvuldig opgebouwde mix van Jazz, Soul en World die verrassend authentiek is. De kwaliteit van haar stem is pure expressie en haar songs laten je niet meer los.

Ntjam Rosie in LINDA

Op 2 maart verschijnt de Special Fashion Edition van het tijdschrift LINDA MODE. In een reportage van 10 pagina's showt Ntjam Rosie hier voorjaarsmodellen van Chanel en Cacharel. Haar eigen edgy stijl zet de toon en zorgt voor een classy fashion shoot die artistiek overtuigt. Ntjam Rosie is op prachtige wijze vastgelegd door de vermaarde fashion fotograaf Hermanna Prinsen.

Twee nieuwe singles: Space of you en Morning Glow

Elle, het nieuwe album van Ntjam Rosie, blijft niet onopgemerkt. Van Zuid-Amerika tot London komen felicitaties en interview verzoeken binnen. Hebben recensenten van internationale blogs zoals KCRW gelijk en is deze ingetogen dame met de gouden stem een nieuwe ster? De releases Morning Glow en Space of you waar Rosie bij De Wereld Draait Door een voorproefje van gaf zijn zeker stappen in die richting. Op 18 maart 2011, Rosie's 28ste verjaardag, komen ze officieel uit. De opnames op Ntjam Rosie's website www.ntjamrosie.com bieden vast een kijkje achter de schermen.

Op 1 april 2011 kan het publiek live genieten van haar mooie songs en bezielde performance. De charmante zangeres treedt op in de Rotterdamse Doelen met het Metropole orkest op het WereldMuziek en Jazz Gala.