Gemeente Den Haag

Wie wint de Kartiniprijs 2011?

Gepubliceerd: 03 maart 2011 Laatste wijziging: 04 maart 2011

Uit de 39 inzendingen voor de Kartiniprijs van de Gemeente Den Haag zijn drie genomineerden geselecteerd. Op Internationale Vrouwendag 8 maart reikt wethouder Karsten Klein (Welzijn) de hoofdprijs ter waarde van 2.500 euro uit aan de winnaar.
Kartini prijs

Genomineerden

Dit jaar zijn er weer drie genomineerden gekozen. Bureau MHR (Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie) dat onder leiding staat van Karima Daoudi voor hun persoonlijke aanpak waarin nauw wordt samengewerkt met partners zoals politie, justitie en bureau jeugdzorg om leefklimaat en de aanpak van criminaliteit in het stadsdeel Escamp te verbeteren. Roline Julen voor haar leerwerkbedrijf D'Roem (Durven Rekenen op Eigen Mogelijkheden) waar kansarme jongeren ervaring kunnen opdoen in de horeca en Souria Afenich voor haar diverse vrijwilligersactiviteiten voor vrouwen in Moerwijk.

Super Netwerk Buffet

Het Super Netwerk buffet vormt de feestelijke afsluiting van het 8 Maart Festival. Tijdens het buffet wordt naast genetwerkt onder een hapje en drankje ook de digitale ontmoetingsplek voor emancipatie, 'Community Online' gelanceerd.

Het bijwonen van het Super Netwerk Buffet en de prijsuitreiking is alleen mogelijk via aanmelding. Kijk voor meer informatie op www.8maartfestival.nl