Politie Brabant-Noord

Identiteit dode man niet bekend

Boxmeer, 04-03-2011 o De politie probeert al enkele dagen achter de identiteit van een dode man te komen.

De man is afgelopen woensdag om 20.00 uur overreden door een trein op een stuk spoor gelegen tussen de Sint Anthonisweg en de Floralaan. Dit spoor ligt parallel aan de Graafseweg en het Schilderspad. De politie is er zeker van dat er geen sprake is van een misdrijf en heeft een ernstig vermoeden dat de man een bewuste keuze gemaakt heeft om voor een trein te stappen op het spoor in Boxmeer. Nabij het spoor is een fiets gevonden vermoedelijk gebruikt door de man. De politie is direct een onderzoek gestart om achter de identiteit van de man te komen om zijn familie te waarschuwen. Dat heeft tot nu toe nog geen succes gehad. Daarom vraagt de politie de hulp in van mensen die iemand missen vanuit hun omgeving.

Een summier signalement van de man:

· een blanke man wat niet wil zeggen dat hij van Nederlandse afkomst is

· vermoedelijk tussen de 35 en 40 jaar oud

· donker haar kalend bovenop zijn hoofd

· normaal postuur

· niet opvallend klein of groot

· gekleed in een opvallend jas gemaakt van allemaal verschillende formaten gekleurde vakjes. Deze vakjes zijn rechthoekig of vierkant.

· Verder gekleed in een grijze trui met de tekst opdruk aan de voorzijde: Timberland, Hampton, New Hampshire, USA

· ook had hij een grijze trui aan met een capuchon

· lichtblauwe vale spijkerbroek met een zwarte riem met over de hele lengte twee rijen gaten en ook een gesp met twee pinnen

· halfhoge schoenen

· zwarte handschoenen met polsriempjes

Mocht iemand het signalement herkennen of meer informatie hebben over bijvoorbeeld de kleding dan dit graag doorgeven aan de recherche van het district Maas en Leygraaf van de regiopolitie Brabant-Noord via 0900-8844.